Hírek

1 éves a Cinkelt kocka
2022.09.19
Hát eljött ez is... Szeptember 24-én, szombaton lesz pontosan 1 éve, hogy megnyitott a Cinkelt kocka! Reméljük Ti is legalább annyi szuper élménnyel és játékkal gazdagodtatok ez alatt az idő alatt, mint mi. Igen, nekünk élmény játékokról beszélni, és megtalálni pont AZT a játékot, ami nektek kell. Nagyon szépen köszönjük a sok-sok pozitív visszajelzést, és azt, hogy visszajöttök hozzánk időről időre!
A születésnap apropóján akciókkal és nyereményjátékkal is készülünk, ezek részleteit pedig folyamatosan tesszük közhírré ebben a hírben, és Facebook oldalunkon is. Ne maradjatok le!
  • Lesz egy kis nyereményjátékunk, amiben többféle módon is részt tudtok venni, a nyeremények pedig 3db Babuci játsszunk együtt fejlesztő füzet csomag (mindhárom megjelent szám és egy szélforgó), 3db Allűr társasjáték, 1db 10000 Forint értékű vásárlási utalvány és fődíjként egy Canvas + Canvas: Reflection társasjáték csomag lesz. A nyereményjátékban 3 módon tudtok majd részt venni: szeptember 22 és 24 között vásároltok a webáruházban, a Cinkelt kockában, vagy válaszoltok egy kis kvízre, amit itt fogunk közzé tenni. (S akár többször is a kalapba kerülhettek.) Mindhárom esetben el kell fogadnotok majd a nyereményjáték szabályzatunkat.
  • Nagyon kedvező áron tudjátok majd megvenni a Shards of the Jaguar, a Firkaland, a Cultistorm valamint a Canvas és Canvas: Reflections társasjátékokat. Bár a Cinkelt kocka szülinapja csak szombaton lesz, de a korábban már említett nyereményjáték, a most bejelentett akció, és a következő napokban bejelentésre kerülő további mindenfélék is a szokásos csodákhoz hasonlóan 3 napig fognak tartani: csütörtöktől-szombatig!
  • Szeptember 22 és 24 között 5% kedvezményt biztosítunk a webáruházban a következő kupon felhasználásával minden termékünk árából: CINKELT_SZULINAP_1
  • Szeptember 22 és 24 között a Cinkelt kockában minden nem akciós termékre 10% kedvezményt adunk, amihez természetesen hozzáadódik a törzsvásárlói kedvezmény, így akár 20% kedvezménnyel is tudtok vásárolni! Sőt, a törzsvásárlói kártyára 20.000 Forint helyett 10.000 Forintonként adunk új pecsétet a három napban!